Vážení, v krátkosti bychom Vám chtěli přiblížit způsob přípravy a úpravy jídel v naší kuchyni. Veškerá příprava spočívá v přání, abychom u surovin zachovali co možná nejvíce hodnotných látek a zároveň, aby bylo jídlo zde připravené chutné i lákavé. I přes to, že dnešní trh nabízí velké množství průmyslově vyráběných dochucovacích a jiných produktů usnadňujících a urychlujících přípravu jídel, my jsme od začátku vsadili na technologie, které jsou pracnější a časově mnohem náročnější. Byly na ně zvyklé už naše maminky a babičky. Zcela jistě náš organismus oželí různé emulgáty, glutamáty a různá „éčka“, tak bohatě dodávané v dochucovacích prostředcích. Proto si sami vyrábíme masové vývary, masové výpeky apod. Neobejdeme se ani bez současných vybavení jako jsou konvektomaty, kde připravujeme různá masa způsobem „konfitování“ nebo dlouhodobějším dušením či vařením při nízkých teplotách, kde jsou zachovány nutriční hodnoty potravin např. masa, zeleniny apod. Nedílnou součástí našeho vybavení jsou „šokery“. Zde můžeme metodou „šoku“ v krátké době zchladit nebo podle potřeby zmrazit již hotové výrobky či polotovary na požadovanou teplotu. Tím v nich zamezíme nejen vytváření různých mikroorganismů, ale i uchováme jejich kvalitu. Toto zařízení nám mimo jiné usnadní i ušetří čas na to, abychom se mohli věnovat výrobě dalších jídel např. domácí knedlíky, různé saláty, moučníky atd. Všechny pokrmy, které u nás naleznete jsou připravovány výlučně z čerstvých a kvalitních surovin (zelenina, ovoce, bylinky apod.) Zachovejte nám i nadále svou přízeň, které si nesmírně vážíme a oceňujeme. Připomínky a přání na našich stránkách považujeme za spolupráci s Vámi. Za důvěru a oddanost děkují zaměstnanci provozovny Bašta. Motto: Nejdůležitější osobou v této firmě je zákazník a ze všeho co děláme, musí být patrné, že tomu tak opravdu je.